Както си и мислехме, Гуинет Полтроу каза „да“ на Брад Фалчък в събота. Въпреки че двойката не бе потвърдила слуховете, че ще се венчае в дома си през почивните дни, вчера актрисата публикува доказателството в профила си в Инстаграм. 46-годишната Гуинет сподели снимка, на която е преплела ръката си с тази на любимия и ясно се виждат брачните халки.

Според източници Камерън Диаз, която е добра приятелка на Полтроу, е пристигнала рано сутринта в къщата на булката, за да ѝ помогне с приготовленията. Стивън Спилбърг също присъствал на тържеството и дори заснел голямото събитие с камерата си.

Сватбата се състояла в задния двор на дома на Гуинет в Ню Йорк, но все още не са публикувани снимки. Този имот бе закупен от нея и бащата на децата ѝ Крис Мартин през 2006 г. И като говорим за фронтмена на Coldplaу, той не се появил на събитието, въпреки че по това време е бил наблизо. Сред звездните гости били Робърт Дауни Джуниър, Бенджи Мадън и Джери Сейнфилд.

View post on Instagram
 

Според близки на Гуинет тя дълго време се готвела за големия ден и мечтаела той да дойде по-скоро. Миналата седмица актрисата беше забелязана на трескав шопинг в центъра на Ню Йорк, който сигурно е свързан с наближаващата сватба.

Припомняме ви, че през лятото Полтроу имаше и щуро моминско парти в Мексико, на което присъстваха някои от най-близките ѝ звездни приятелки. Една от тях бе дизайнерът Стела Маккартни.

Гуинет и Брад се срещат на снимачната площадка през 2014 г. Тогава актрисата гостува в сериала „Клуб Веселие“, на който Фалчък е продуцент. Това се случва малко след раздялата на Полтроу с бащата на децата ѝ Крис Мартин.

Четете още: Нора Недкова чукна 25