Супермоделът Хайди Клум е на 38 години, майка е на цели четири деца и има кариера, за която повечето жени мечтаят.

Четирите бременности не я притесняват да разкрие перфектните си форми още един път за своите фенове.

Тя го прави по абсолютно професионален начин за новия брой на американското списание Allure, чиято корица краси лицето й, предаде kafene.net.



За ранните си години като модел тя споделя, че е била прекалено пищна за разбиранията на дизайнерите и в началото на кариерата й никой не я избирал за ревюта в Париж, в Ню Йорк и дори в Берлин.

Но винаги съм искала да бъда модел, така че бях упорита. Когато бях на 20 години, дизайнерът Майкъл Корс, който днес е мой приятел, ме видя в дрехите си ми каза: "Благодаря, но не ставате", споделя Хайди.

Горда съм, че на тази възраст, не съм направила никакви корекции по себе. Пластичната хирургия не ми изглежда красива и естествена. Попитайте ме за мнението ми отново, когато съм на 65, но ще съм горда, ако и на тази възраст нищо не съм направила по себе си. Ядосвам се, когато видя млади момичета с какви ли не пластични операции. Какво ще правят, когато станат на 40 или 50 години, пита тя.



За проваления си брак Хайди казва: "Имах мечти за това, как исках живота ми да протече, но за съжаление, реалността не винаги се оказва, такава, каквато сме мечтали да бъде. Понякога животът ти изпраща предизвикателства, с които трябва да се справиш. Но моята мечта винаги е била да имам голямо семейство с много деца и красива градина с трамплин, басейн, люлки и т.н., така че дори да можех да върна времето назад, не бих променила нищо в живота си".