След толкова години на модния подиум, по корици и страници на лъскави списания и разбира се в "небесата" на при Ангелите на Victoria's Secret, Хайди Клум си заслужи едно голямо куклено признание.

Моделът с германски корени вече има собствено Барби копие, което е част от цяла колекция кукли - "Руса амбиция".

"Това е като сбъдната мечта", развълнувано споделя щастливата мама, която преди дни роди третото си детенце - госпожица Лу Самуел.

За нейното Барби, което официално се продава от началото на септември, Хайди решила да пресъздаде своя визия от 2007 година, когато изпълни дует със съпруга си Сийл, по време на шоу на Victoria's Secret.

Блестящата мини рокличка на куклата е копие на модел на Ungaro, а на лявата й ръка блести като истински дубликат и нейният годежен диамантен пръстен - "Исках да избера момент, който е мой, иначе щях да бъда Барби принцеса", казва Клум.

Освен към собтвения си умален вариант, Хайди има слабост и към други две кукли - Импертарицата булка и Фантастичната богиня на Африка. Техните уникални костюми са ушити от небезизвестния дизайнер Боб Маки, който е правил дрехи за звезди като Шер, Диана Рос, Тина Търнър и др.