Само до броени дни принц Хари и Меган Маркъл ще обявят официално името на новия си бранд и на благотворителната си фондация на профила си в Инстаграм, пише "Дейли мейл". Това твърди пред медиата източник, близък до двойката.

Припомняме, че от утре - първи април, херцозите на Съсекс официално ще бъдат освободени от кралските си задължения и сами ще се грижат за прехраната на семейството си.


"Хари и Меган проведоха разговори с експерти в САЩ и Канада за това как биха могли да постигнат целите си извън кралското семейство", издава още източникът пред в."Сън".

От създаването на акаунта си Sussex Royal миналата година до момента Меган и Хари бяха най-популярната и най-следваната в социалните мрежи кралска двойка.

Какво обаче ще бъде новото название, с което бившите херцози ще се подвизават в Инстаграм профила на сайта си, ще разберем до края на тази седмица.

"Най-важното в момента е здравето и благополучието на всички хора по света и намирането на решения за много проблеми, възникнали вследствие на тази пандемия... Дори и занапред да не ни виждате тук, работата продължава", споделиха те в последното си съобщения от Sussex Royal в Инстаграм.

На финала принц Хари и Меган написаха: "Благодарим ви за тази общност, за подкрепата, за вдъхновението и за споделеното желание за добро в света. Очакваме скоро да се свържем с вас отново. Бяхте чудесни! Дотогава се грижете за себе си и един за друг".

View post on Instagram
 

Четете още: Ето как Меган Маркъл ще изкарва пари за семейството си