Хари и Меган не си поплюват: Ще дойдем на коронацията при тези условия

21 март 2023 | 12:00
3559
11
Инстаграм, Getty images
11

Светът се вълнува - наближава коронацията на Чарлз Трети. Съвсем скоро ще разберем дали Хари и Меган, които създадоха куп проблеми на семейството, ще присъстват. Говори се, че двойката вече е поставила своите условия... Не знаем дали Меган и по-малкият брат на принц Уилям са в позиция да поставят условия, но явно са решили да опитат.

Ето какво са поискали те от Бъкингам, за да се появят на важното семейно и държавно събитие.

Децата им - принц Арчи и принцеса Лилибет, да присъстват също

Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл са поискали децата им - Арчи, който ще навърши 4 годинки през май, и Лилибет, която навършва 2 годинки през юни, да бъдат включени в церемонията. По-рано бе съобщено, че поканата за присъствие не включва двете деца. Източник сподели пред изданието Mirror, че „кореспонденцията от Бъкингамския дворец не споменава Арчи или Лилибет“ и „съобщава се, че двойката не е имала информация дали децата са били включени в плановете“.

Рожденият ден на принц Арчи да бъде споменат по време на събитието


„Дворецът се опитва да приключи преговорите възможно най-бързо, защото не могат да оставят нещата за последния момент. Това може да доведе до хаос. Въпреки това, нещото, за което настояват Съсекс, е те да присъстват с останалата част от семейството в двореца по-късно същия ден“, казва вътрешен човек (чрез New York Post). Рожденият ден на принц Арчи съвпада с коронацията, а двойката е поискала "някакво отбелязване на този повод на обяд или прием за напитки. Дори ако това е просто поздрав за честит рожден ден."

Отказаха се от титлите си, но са настояли да бъдат на балкона с останалите членове на кралското семейство

Съобщава се, че Меган Маркъл и принц Хари искат да бъдат на прочутия балкон на двореца с останалата част от работещото кралско семейство в деня на коронацията. Кралският източник Анджела Молард коментира обаче за Express, че няма „никакъв шанс“ това да се случи. „Няма шанс да са на балкона – кралицата искаше монархия в намален състав. Чарлз допълнително налага това. Той се справи чудесно с Андрю и те трябва да се обърнат и да кажат, че няма шанс да получат място на този балкон."
 

Е, ръкавицата е хвърлена. Сега сме в очакване да видим какво ще реши Чарлз. Възможно най-краткият отговор на този въпрос е – малко вероятно. Но все пак място за компромис има.
„Много е възможно нещата да стигнат до задънена улица и те да не присъстват. Но Дворецът прави всичко по силите си това да не се случи.", коментират експертите.

 

 


Коментари

11 Приятел на Украйна
  29 март 2023 | 10:46 отговор
 

Този дрисльо Хари и неговата черна полумаймуна да тръгват към Африка, там им е мястото, при другите негър ки примати.Нямат място в цивилизовани свят.

 
10 Цанкова
  27 март 2023 | 14:26 отговор
 

Като искат да отбележат рожден ден на Арчи да си стоят у дома. Май никой не ги обича и в Монтесито и там са се изложили.

 
9 Цанкова
  27 март 2023 | 14:23 отговор
 

Отказвайки се от семейството, титлите си и всичко,заминавайки за САЩ те нямат право да искат и място отредено за членове на семейството. Те се отказаха от титлите си и сега искат децата им да имат титли. Особено Меган това злобно и лъжливо създание и то с претенции. Претенции да има единствено към майка си.

 
8
  27 март 2023 | 14:18 отговор
 

 
7
  23 март 2023 | 05:46 отговор
 

До сега баба Елизабет им уйдисваше на капризите. Но вече я няма - и няма кой да им цепи басма.Трябва да оставят исканията им без отговор и коментар. Да видим ко ша праят тогиз.

 
6 Жана
  22 март 2023 | 09:40 отговор
 

Тия са супер нагли.Не искаме да работим,не Ви харесваме,плюем на всяка крачка по Вас,ама искаме всички възможни привелегии.Защото сме много важни,а и трябва да изкараме още някой долар на ваш гръб.Кралят може и да му е баща на тоя мрънкач,но трябва да прояви твърдост и да ги отреже от всичко.

 
5 Много
  22 март 2023 | 08:21 отговор
 

нагли комплексари. М6 какво още чака?

 
4 Иван
  21 март 2023 | 20:52 отговор
 

Нито са поканен деца на коронацията, нито балконът е за неработещи членове на фамилията, да не говорим, че това е ден на КОРОНАЦИЯТА НА КРАЛЯ, а не празник за рождения ден на Арчи. Всичко това са лиготии на Меган. В кратък отговор трябва всичко това да се откаже и въпросът да се приключи.

 
3 Емо К
  21 март 2023 | 16:52 отговор
 

Бих ѝ бъркал в гъза

 
2 Иван
  21 март 2023 | 12:38 отговор
 

Има опасност да не присъстват на коронацията?! И кво ше праим тогава?! Ужас! :D :D :D Ако нещо ме дразни в цялатна история с Хари и Меган, то е, че прекалено мудно върви тяхното изхвърляне от семейството. Разбирам и за порядките, и за възпитанието, и да е гладко, но всичко е ясно, изхвърляйте ги и да се свършва.

 

Добави Коментар

Най-четени