Хари и Меган отрязаха кралицата! Няма да се прибират за Коледа

Принц Хари и Меган Маркъл няма да се върнат в Обединеното кралство за Коледа въпреки поканата, отправена от двореца да се присъединят към семейството за празника. Херцогът и херцогинята на Съсекс ще пропуснат и традиционния коледен обяд на кралицата, който се провежда ежегодно в Бъкингамския дворец, твърдят таблоидите.

Жълтите издания посочват, че двойката е отклонила поканата, тъй като иска да избегне медийното внимание.

„Това обаче е първата Коледа на кралицата без съпруга й принц Филип и може би някои са се надявали, че те ще бъдат до нея на празника“, пише „Дейли мейл“. Традиционно кралицата събира за Коледа всяка година най-близките членове на семeйството си в Сандрингам. Меган и Хари не са били с нея от 2018 г. – година преди да напуснат Великобритания.

Засега Бъкингамският дворец отказва коментар по изнесената информация. Новината дойде на фона на ново интервю на Меган Маркъл за Елън Дедженеръс, първата такава изява на херцогинята след скандалното гостуване на херцозите при Опра Уинфри. Откъс беше публикуван днес, а целият разговор ще бъде излъчен утре. Кралската фамилия обаче вече тръпне от ужас да не би съпругата на Хари да изнесе нови разкрития за семесйтвото. Меган вече обвини фамилията в прояви на расизъм срещу Арчи и пренебрежение към нея самата, когато е имала натрапчиви мисли за самоубийство по време на бременността.

View post on Instagram
 

В откъса, който беше пуснат днес, херцогинята на Съсекс разказва за началото на кариерата си като актриса. По думите й тя ходела на прослушвания със счупена кола втора употреба, като не можела да си позволи дори да оправи вратите и й се налагало да излиза през багажника.

View post on Instagram