Автор
Woman.bg

Хиляди напълниха Арена Армеец за Големият взрив 2

Над 40 души се качиха на сцената на „Големият взрив“ 2019 и разказаха своите истории. Събитието беше открито от българската народна певица и музикант-перкусионист – Елица Тодорова. На форума “Големият взрив“ 2019, Наталия Кобилкина разкри как да получаваме всичко, което поискаме!

Лазар Радков сподели как от една капачка се стига до „Голям взрив“ – „Капачки за бъдеще“ е национална кауза. Мартин Попов впечатли публиката с откровението си, като си призна, че 15 години преди да се посвети на бизнеса, животът му е бил в плен на хероина.

Единственият представител на Тони Робинс за България – Моузес Джоел Налока, “дирижираше” с лекота поведението на публиката. Неговите правила за успех са: Раздайте се на макс; Бъдете гъвкави, с отворено сърце; Отдайте се на себе си – животът ни е дар от Бога, а какво правим с него, е нашият дар към Господ.

Моузес Джоел Налока

“За да се радвате на успех в бизнеса, са ви необходими: стратегия, история и отношение. Не се притеснявайте да говорите на себе си – това може да е най-хубавото нещо, което ще чуете през деня. Вземайте решения, когато сте във върхово настроение, тогава ще е по-ефикасно”, сподели Моузес.

„През 2015 г. започнахме нашия бизнес с бюджет от 500 лв. Официалната цена на компанията в момента е 1 000 000 лв. Постоянно чувам, че за да успееш в България, трябва да имаш или много пари, или много връзки, а според мен трябва яко копане всеки ден!“, каза пък Пламен Попов. Събитието на вечерта беше промоцията, която Пламен Попов обяви за програмата на Университета за личностно развитие и предприемачество на 20% от реалната цена. Обявените 30 бройки бяха заети за кратката почивка от 10 минути.

Пламен Попов

Инфлуенсърският панел на сцената на „Големият взрив“ беше модериран от Ива Екимова. В него взеха участие най-популярните и успешни инфлуенсъри – Алекс и Дани Петканови, както и Ясен Савов – един от българите с най-много последователи в Инстаграм, заедно с неговата половинка Мария Георгиева – Савова, главен редактор на българското издание на ELLE – най-голямото модно списание в света.

Първата вечер завърши с концерт на Маги Джанаварова и 100 Кила. Вторият ден започна с уникалните танцьори от „Secret Garden Show” и продължи да вдъхновява аудиторията. Първи на сцената на „Големият взрив“ се качи Владо Караджов, който изуми публиката с неговата лична история. Последва го Боян Москов, собственик на дигитална агенция Interactive Orb. Заедно с екипа му са работили и работят със стотици онлайн магазини, фитнес инструктури и коучове по личностно развитие от България и чужбина, управляват над 1 000 000 рекламен бюджет, разкри „Как да накараш хората да ти вярват, харесват и купуват от теб“.

Владо Караджов

Книгите на Ясар Маркос и Ася Иванова бяха представени за пръв път на „Големият взрив“2. Ася обясни колко лесно е в живота да се постигнат и привлекат чудеса, присъствието на любов, привличането на мечтаната работа и хармоничните взаимоотношения, и че е възможно осъществяването на мечтите. Ясар Маркос е предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие. Маркос е медик по образование. След като работи като доктор в Израел, той напусна високоплатената си работа и се посвещава на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си.

Ася Иванова

Юлия Старк разкри един специален инструмент за успешен бизнес, на който тя самата набляга особено силно в обученията си в Европа и Бали. Силата на това да осъзнаваш своята реалност и реалността, която искаш да създадеш, ти дава яснотата как можеш да го постигнеш.

Човекът, който буквално изуми всички в залата със своя неуморим дух и жажда за живот, беше Михаил Христов - български лекоатлет, параолимпиец, трикратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания. Той е доказателство за това , че няма невъзможни неща!

Михаил Христов

Втората вечер събитието беше закрито от Стивън Ачикор и Дара Екимова. Водещ на „Големият взрив“ 2019 беше невероятният Павел Владимиров. „Мисията на „Големият взрив“ 2019 е да даде увереност на младите хора в България да действат. Чрез личния опит на всеки един успял лектор, участващ в събитието, да се мотивират и да изберат да се развиват в родната си страна. Защото пътят към спасяването на България минава през развитието на нашите деца“, споделя организаторът на „Големият взрив“ 2019 Пламен П. Попов.

Килата и Маги

Четете още: Тя мечтае да остане в своето семейство