По традиция всяко лято най-актуалните хип-хоп звезди имат концерт на самия морски бряг в Bedroom beach. Днес обаче се очаква истински ураган от легенди в Слънчев бряг, защото ще се състои най-голямото R&B парти на сезона - HIP HOP HISTORY REPEATING. На сцената ще се качат Ъпсурт, Спенс, Димчо, Skiller, DJ Doncho, NDOE, DJ CASS, Alex P и Мария Драгнева. Подобна комбинация от изпълнители гарантира и безпрецедентна парти вечер, която ще бъде емблематична за Лято 2019.

Хип-хоп вълната продължава и ден по-късно на 8 август. Тогава сцената на Bedroom beach е запазена, за трап сензациите V:RGO x TRF. Любимците на публиката Pavell&Venci Venc' ще имат концерт на 14 август, а култовият рапър 100 Кила на 21 август.

Само преди броени дни, той буквално успя да взриви клуба с момчетата от Ъпсурт. Над 1200 техни почитатели станаха свидетели на емоционална откровеност от страна на Явор Янакиев и Ицо Хазарта. Излизайки на сцената, 100 Кила направи доста искрено обръщение към момчетата от Ъпсурт: „Благодаря на съдбата, че ме срещна с вас! Благодаря ви, че сме заедно! За мен вие сте незаменими. Вие създадохте българския рап. Ръцете горе! Часът е 3.00, добре дошли на всички!. Това е единственият такъв концерт на морето!“ И наистина това беше събитие за родната музикална сцена. Ицо Хазарта най-накрая изпълни най-култовото парче на лятото „Браво“ в компанията на Ъпсурт и сподели, че „100 Кила е най-големия!“. С типичното си чувство за хумор добави, че той само е подгрявал публиката за неговото участие.