Хмм ... Майли в "Сексът и градът"

20 октомври 2009 | 06:40
12341
3
3

Слуховете, че тийн звездата Майли Сайръс ще се появи в продължението на „Сексът и градът", се оказаха верни. През уикенда тя засне участието си в лентата.

Майли играе себе си в пикантния филм, а по всичко личи, че сцената включва появата й на лъскаво събитие в една и съща рокля с тази на безсрамната Саманта Джоунс.

Сценаристите вероятно са се вдъхновили от скорошното фиаско на видео наградите на MTV, когато Пинк и Шакира се появиха в една и съща рокля, но приеха издънката с усмивка.

Не ни е никак ясно какво общо може да има безличната Майли с любимия на много жени филм, а и според някои няма никакъв смисъл от втора част на лентата. Запалените фенки твърдят, че "Сексът и градът" се изчерпа със сватбата на Кари и Тузаря.

В заснетата сцена Майли и Саманта (Ким Катрал) се появяват на червения килим в рокля на Матю Уилямсън, обсипана с пайети. Освен това двете са с еднакви ботуши и колани. Разликата е единствено в колиетата им и в това, че за Майли стилистите са подбрали дълги ръкавици.

Коментари

3 Ели
  08 май 2010 | 22:31 отговор
 

Препинателният знак "запетайка" се слага преди израза "така че". Хубаво отбелязвате на колко годинки е актрисата, но мисля че трябва да обърнете повече внимание на граматиката си Майлиии!

 
2 Майлиии
  06 февруари 2010 | 23:56 отговор
 

Майли е на 17 не на 18 така,чее... но аз пак ще го гледам

 
1 Теди
  11 декември 2009 | 17:13 отговор
 

Дори и да се снима в такъв филм - какво от това нали не е в кадри които са 18 плюс така, че няма нищо лошо, а и тя гледа от къде да препечели пари!

 

Добави Коментар

Най-четени