Автор
Woman.bg

"Хормонална диета" - ключът към младостта и доброто настроение

За две седмици можем да подобрим чрез храненето своя здравословен статус и външния си вид, като постигнем идеален хормонален баланс.

Как да не завидим на човек, който изглежда с десет години по-млад, яде всичко и не напълнява, винаги е в добро настроение и успява да заспи веднага щом докосне възглавницата.

И всичко това докато ние се борим с бръчки, целулит, тлъстини и изживяваме дори хубавите неща от живота като голяма трудност под сериозно напрежение.

Посланието на тази книга е, че често зад нашите ежедневни проблеми – умора, трудно сваляне на килограми, раздразнителност, потиснатост, безсъние, повяхнала кожа – се крие един хормонален дисбаланс, който тежи както настроението ни, така и физиката ни.

Според професор Тиери Ертог, един от големите световни експерти по антиейджинг ендокринология, и журналистката Маргерита Енрико, решението е лесно и достъпно: хормонален хранителен режим.

В „Хормонална диета“ авторите предлагат богат набор от тестове и рецепти за хранене, адаптирани според индивидуалните особености. Това е единствената диета, занимаваща се с контрола и стабилизацията на производството на хормоните, които са в основата на нашето благоденствие.



Професор Тиери Ертог е президент на Световната асоциация по антиейджинг медицина, както и на други международни организации в тази сфера.

ХОРМОНАЛНА ДИЕТА /излиза на пазара на 18-ти февруари/

Автор: Тиери Ертог

Цена: 14 лв., Стр. 292

Издателство: Colibri