Автор
Woman.bg

Хотелска камера улови фриволното поведение на Джени Суши

Случаят Суши-Кобрата започва да се разплита. Оказа се, че хотелска камера е заснела фриволното поведение на Джени Суши по време на купона след победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину, разкриват двама източници, запознати със събраните доказателства до момента, пише в. "България днес".

Журналистката беше целуната по устата от Кобрата след негов мач. Точно от това се възползва Суши, която реши да измъкне пари Кубрат, като го обвини в сексуално посегателство. Адвокатите на Пулев вече са се заели да градят защитата. Боксьорът ще се яви пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май, за да разкаже своята версия за случилото се.

Защитата на Пулев има много солидни доказателства, с които ще си проличи фриволното поведение на Сушито по време на партито. В публичното пространство вече изтече един клип. В него се вижда как Джени Суши танцува в скута на здравеняк от компанията на Кубрат. Много по-пълна картина дава видеонаблюдението в лобито на хотела, като засега все още се пази в тайна какво точно се вижда на кадрите.

„Доколкото знам, нашият адвокат в САЩ е взел записи от камерите от последвалото парти след мача – на лобито в хотела, където седяхме и слушахме музика", това довери братът на Кубрат - Тервел Пулев.