Малко са холивудските знаменитости, които се радват на щастлив семеен живот. Юън Макгрегър и съпругата му Ив Мавракис, с която са женени от 22 години и имат четири деца, бяха една от двойките в шоубизнеса с успешен брак.

Или поне така си мислехме, докато от Sun не разпространиха кадри, на които 46-годишният актьор се целува с колежката си от сериала Fargo – 32-годишната Мери-Елизабет Уинстед. Поради авторски права не можем да ви покажем самите фотоси.



Юън Макгрегър и Мери-Елизабет Уинстед

От изданието поясняват, че снимките са направени в лондонски ресторант и допълват, че присъстващи в заведението са разкрили, че още преди да започнат да си разменят целувки, актьорите са се държали доста свободно един с друг.

От британския таблоид също така подчертават, че през последните месеци и Юън, и Ив не носят брачните си халки. Дали с брака им вече е свършено и е въпрос на време да се разведат, ще покаже само времето.

Припомняме ви, че Ив Мавракис и Юън Макгрегър са заедно повече от двайсет години. Те се запознават през 1995, докато френската дизайнерка консултира екипа за костюмите в сериал с участието на Макгрегър. Ив е по-възрастна от Юън със седем години, но това не пречи актьорът да се влюби толкова силно в нея, че да ѝ предложи брак малко след запознанството им.

Двамата се женят 1995 година във Франция, а на следващата година на бял свят се появява първата им рожба.