Наско Сираков и Илиана Раева получиха най-големия подарък за Коледа - споделената радост, че дъщеря им Славея очаква дете. Голямата им щерка и приятелят ѝ Иван Борисов не крият благата вест, а Славея публикува снимка във Фейсбук, на която позира с наедряло коремче до половинката си.

В унисон с празничната еуфория двамата са с шапки на Дядо Коледа, а бъдещата майка грее от щастие и е в страхотна форма. Илиана Раева също побърза да напише под поста "Обичам ви!", присъединявайки се към благопожеланията на приятелите и феновете на бъдещите родители.

Припомняме, че Славея се похвали с годежен пръстен от любимия си още преди няколко месеца, но засега дата за сватбата не е известна. Вероятно бебето, което е на път, ще промени плановете на Славея и Иван и те ще отложат подписа в гражданското за по-нататък. Дотогава Илиана Раева и Наско Сираков ще се наслаждават на вниманието на внучето от дъщеря си Виолета. Тя ги дари с малката Илиана преди 3 години, а на 31 август 2019-а вдигна пищна сватба с любимия си Георги Коруджиев.

View post on Instagram