Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо отново е на зеления терен, но се радва на силна подкрепа от страна на своята любима.

Вчера ослепителната Ирина Шейк изгледа целия мач между Реал Мадрид и Пенарол в Понтеведра, Испания, въпреки че само преди седмица сподели за GQ, че изобщо не е футболен фен.

24-годишната красавица, родена в Русия, и семейството на Кристиано наблюдаваха цялата среща, която Реал спечелиха, а предишния уикенд двойката беше на баскетболен мач в Мадрид, където Ирина изглеждаше леко нетърпелива да си тръгне.

Очевидно отношенията между моделката и футболиста се задълбочават. След края на Световното първенство те са почти неразделни, въпреки леките сътресения в публичното пространство, които предизвиква палавият португалец.

Преди малко повече от месец Роналдо сподели със света чрез Фейсбук, че е станал баща. Майката не беше официално представена, но госпожица Шейк си спести публичен коментар по темата.

Съвсем наскоро пък плъзнаха слухове, че футболистът бомбардира с sms-и едрогърдата блондинка Райън Съгдън, след като по-рано имаше клюка, че сваля риалити-звездата Ким Кардашиян.

Оттогава тя винаги е до 25-годишния Кристиано и си личи, че твърдо го подкрепя. Изобщо, прясната двойка – двамата се срещат от пролетта, изглежда потопена в сериозна любовна история, а ние ще продължаваме да ги наблюдаваме внимателно.

Признаваме и, че много харесваме Ирина, която напомня на Адриана Лима, а последната й фотосесия само засили това ни впечатление. Но вече очакваме следващата...