Иван и Андрей варят лютеница

12 ноември 2021 | 15:17
7696
1
1

Модата да имат собствени продукти не подмина и „новоизлюпените“ инфлуенсъри Иван и Андрей. Всъщност, тв водещите и продуценти с лека ирония подхождат към виртуалния свят на Инстаграм и често пародират фалша в него. Двамата не спират да се шегуват един с друг, че лично са бъркали домашната лютеница с вкусът от "Фермата“ и са брали собственоръчно червените капии за нея.

Веднага, след края на шоуто, те се отдадоха на заслужена почивка, с половинките си, но дори и тогава не спряха да разсмиват последователите си. Така Андрей се озова в ултра луксозен ресторант в Барселона, с бурканче лютеница под масата, а Иван изстудяваше киселите краставички на „Фермата“, в Егейско море.

 

Истината е, че лимитираната серия домашно приготвена зимнина се харчи като топъл хляб, заради високото качество на продуктите и незабравимия вкус, спомен от детството. Тя включва 8 вида артикули и изненадващо се оказа любима и на самата Николета Лозанова.

Коментари

1 Ужасни са
  13 ноември 2021 | 12:10 отговор
 

Налагат си техни хора във Фермата.Всички от богати по богати.Говорят За България за кризи демографски а бутат техни хорица и им дават тлъсти хонорари.Гадни дссс агенти и да излязат и да кажат откъде познават Паскал милярдера с фирми в Дубай.Гадове гнусни

 

Добави Коментар

Най-четени