Иван Звездев е първата звезда, разкрита в „Маскираният певец“

Мистерията около най-обсъждания музикален формат „Маскираният певец“ започна да се разбулва. Вчера вечерта, след участието си в първия епизод за сезона, стана ясно, че под маската на Пауна се крие Иван Звездев. След провелите се двубои между известните личности, скрити под маските, Иван Звездев напуска състезанието с най-нисък зрителски вот. Зрителите ще го запомнят с изпълнението на песента Domenico Modugno.

След като свали маската си, известният български кулинар сподели: „Беше много трудно да опазя тайната за участието си в шоуто. Казах на семейството си, че съм на театър, на премиера на представление на Рачков.“



Той коментира, че е бил изключително развълнуван от поканата за участие в шоуто и се радва, че е бил част от първия сезон на „Маскираният певец“ в България.

Двама от участниците в детективския панел – Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро – успяха да разпознаят кой се крие под маските, след като внимателно обсъдиха уликите и представянето на Звездев на сцената.



Зрителите на NOVA са от малцината в света, които могат да се докоснат до магията на това шоу, защото България е едва четвъртата страна, в която то превзема ефира.

Една маска отпадна, но остават още 15 невероятни персонажи, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ следващата събота от 20.00ч. само по NOVA.