Иванчева си търси работа, за да намали присъдата

12 ноември 2022 | 17:01
7487
2
Facebook
2

Бившата кметица на столичния район ”Младост” Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова обявиха, че търсят работа в Сливен, за да намалят престоя си в затвора.

Това стана ясно от публикация във Фейсбук.

"Обръщаме се към всички добри хора, особено СЛИВНАЛИИ, От името на Деси и Биляна, молим хора с бизнес на територията на Сливен, ако имат нужда от персонал, да ДАДАТ ВЪЗМОЖНОСТ НА ДВЕТЕ ДА РАБОТЯТ. Те нямат претенции, съгласни са да работят като помощници в домакинство, в магазин, в заведения - кухня, почистване или всичко, което считате за удачно. Единственото условие, поставено от затвора е те да бъдат вземани и връщани от работодателя с транспорт. Те се нуждаят от работа, тъй като това ще намали престоя им в затвора! Всеки, който има възможност да помогне, като им даде работа, нека пише тук на лични съобщения на страницата, като коментар под поста или на страницата на Биляна Петрова." - гласи постът публикуван в официалната Фейсбук страница на Иванчева.

Двете бяха отведени в четвъртък, след като стана ясна окончателната им присъда. Това пердизвика полюсни реакции сред обществото, като хора излязоха на протест пред Съдебната палата с искане за справедливост.

Адв. Николай Хаджигенов пък поиска от президента Румен Радев Иванчева да бъде помилвана, а днес стана ясно, че ресорната комисия ще разгледа присъдата.

Още по темата

Коментари

2 Даниела Николова
  22 ноември 2022 | 12:13 отговор
 

Много е смешен този, който нарежда Иванчева да видела как живеят простосмъртните. Тя си е точно такава. Живее в малко апартаментче. Сигурно пишещия има повече имущество от нея. Да, най-вероятно е невинна. Дори и да не е- не може да се сравнява с олигарсите и контрабандистите, за които Гешев не се интересува. Изобщо е смешно да осъждат единствения независим кмет, не подкрепян от властта и да ни го представят за борба с корупцията.

 
1 А бе,
  13 ноември 2022 | 18:56 отговор
 

Някой май се опитва да оневини Иванчева. Още малко и национален герой ще стане. И тя орева света колко е невинна. Тежко се пада от високо госпожо,нали?!Виж сега къде серат простосмъртните!

 

Добави Коментар

Най-четени