Автор
Веселина Петрова

Из живота на чалгапевицата: Ако си сложа гърди, ще кажете, че съм изкуствена, като не слагам, ме плюете, че нямам!

Да, живеем във времена, в които външният вид и сексът са много важни. Те продават. И май няма значение какъв талант притежаваме, ако изглеждаме по начин, приет от обществото, медиите и социалните мрежи за невероятно секси. Ако сме секси, ще се „продадем“ по-лесно. Независимо с какво се занимаваме.

Нали знаете приказката „метлата да е, руса да е“. Е, сега е важно метлата да има големи цици, бразилско дупе, изпъкнали скули и по възможност – големи, пухкави устни. И няма значение дали може да пише, да говори, да пее... Така ли е?



Предполагам. Щом всички певици започнаха да си приличат. Те ли го искат? Не! Те следват очакванията на публиката. А публиката иска още и още. Почти като в някакво пошло риалити.

Последният пример по темата е новината за това, че фенове искат от певицата Диона да си увеличи гръдната обиколка. Пишат ѝ за това в профила в социалните медии. Тя засега устоява на тези желания.

View post on Instagram
 

„Толкова сте банални вече... Ако си сложа гърди, ще кажете, че съм поредната, която е изкуствена, като не слагам, ме плюете, че нямам... Защо просто не гледате собствените си животи и не ме оставите да се чувствам добре в кожата и избора си за собственото си тяло?“, изригна пък на свой ред изпълнителката на „Любовница“.

View post on Instagram
 

Браво. Хубаво е, че все още има жени, които не смятат, че трябва да подплатят успеха си със силикон, филъри и други подобрители.

Би било жалко всички момичета да изглеждат като Сузанита, нали? За последните 4 години, през които е в публичното пространство, тя уголеми значително устните си, промени скулите си, нашари се с безброй татуси, а наскоро си сложи и силикон в гърдите.

Тъпо е да плащаме гърдите на децата си като подарък за рождения ден или абитуриентския бал. За да им дадем по-добър старт в живота. Тъпо и тъжно. Защото през последните години забравихме кое е по-важно - външният вид или уменията, които притежаваме. Научихме се да" четем" хората само по обиколката на гърдите или по килограмите, а не по начина, по който говорят и по броя на книгите, които са прочели. Така си мисля аз. А вие?

Виждате ли светлина в тунела? Дали не ставаме все по-повърхностни. Все по-материални. Все по-сексуални. И лековати. Дори в отношенията си.

Дано новата година, за която се изписаха толкова положителни неща и очаквания да промени нещо. В главите ни.