Автор
Христина Кирилова

Изписват Сашко от болницата с балони и нов плюшен мечок, вижте как баба му предсказала, че ще бъде намерен (снимка)

След 8 изтощителни дни, изпълнени с безнадеждност и отчаяние, 12-годишният Александър беше открит в района на Радомир и незабавно откаран с линейка в "Пирогов". Още в първите часове след щастливата развръзка на изчезването на Сашко, стана ясно, че той е в добро физическо състояние. А дали наистина се е загубил и повече от седмица е оцелявал сам в планината, или е бил отвлечен, тепърва предстои да се изясни.

Днес бащата на момчето е по-щастлив от всякога, защото изглежда, че го изписват и детето може би вече си е у дома, или може би до края на деня предстои това да се случи. На такива предположения ни наведе последната снимка, която баща му е споделил във фейсбук. На нея виждаме Сашко в болничната стая, а до него цветни балони, пълни с хелий и чисто ново голямо плюшено мече. Силно се надяваме подаръците да са по повод изписването на детето и че то ще бъде вкъщи още днес.

Междувременно научихме, че само няколко часа преди Александър да бъде намерен, баба му имала странно предчувствие, което я подтикнало точно в събота да приготви любимата му супа:

„Съвпадение ли беше или не, важното е, че супата му я направих и след два часа казаха, че са го намерили”, споделя Анна Алексова в ефира на Нова телевизия.

Бабата на Сашко вече го е посетила в болницата и разкри, че той вече е много по-жизнен и се чувства много по-добре, даже говорел. Единствено изглеждал отслабнал, но е обнадежден, че скоро ще си бъде у дома.

Четете още: Истината винаги е някъде там, ама къде: Баща нападнал директор на детска градина, тя е в болница