Автор
Woman.bg

Изумителната Соня Йончева огря с присъствието си „Оскар“ 2019

В продължение на денонощие Холивуд съсредоточи интереса на целия свят заради раздаването на най-престижните награди в киното - "Оскар". Церемонията и последвалите партита събраха звезди не само от филмовия свят, но и от спорта, модата и шоубизнеса. Снимките от светското събитие показаха, че в него са участвали поне четирима известни българи.

Сред българските гости на церемонията видяхме Нина Добрев, Григор Димитров и Димитър Маринов, но една българка незаслужено остана на по-заден план. Tова е великолепната и световноизвестна оперна прима Соня Йончева.

View post on Instagram
 

Българката премина по червения килим в компанията на съпруга си - диригента Доминго Хиндоян.

View post on Instagram
 


Тя засия с присъщия ѝ блясък, с който сме свикнали да виждаме звездата на „Метрополитен“. Соня бе избрала за събитието дълга бална рокля в светлосиньо, разкриваща прелестните ѝ рамене - дело на американския дизайнер Рубин Сингър.

Не бяха малко и медийните критици, които включиха Соня в списъка си за най-добре облечените знаменитости на червения килим.

View post on Instagram
 

Кадрите, които Соня сподели в социалните мрежи, бяха придружени с емоционалните и красиви думи:

"За мен бе повече от важно да бъда тук и да видя как едно от най-великите изкуства отговаря с цялата си сила на проблемите на нашето общество днес. Вълнувах се за Рами Малек и Оливия Колман. Те спечелиха и това е неопровержимо доказателство, че естественият, честният и обикновеният начин, по който съществуваш и действаш, е истинска ценност. Вдъхновена съм за бъдещето."

В профила си в Инстаграм примата сподели и снимка, на която тя позира заедно с Григор Димитров, като към нея тя написа: "Гордея се, че съм българка! Силен, непобедим български дух!"

View post on Instagram
 

Майката на Соня - Теменуга Йончева, която придружаваше дъщеря си по време на събитията в Лос Анджелис, също не пропусна да сподели снимки.

Към един от кадрите, на които присъства и малкият син на Соня и Доминго - Матео, гордата майка написа:

"Неусетно отминаха дните в Калифорния и всеки един от тях беше изпълнен с емоцията от срещите с елита на световното киноизкуство. Резултатът от преминалите при голям касов успех прожекции по световните кинотеатри премиери на "Травиата", "Тоска" и "Луиза Милер" в МЕТ (Метрополитън опера - бел. ред.),отведоха Соня и като посланик на "Rolex" на наградите Оскар. Ето и малко снимки от атмосферата от тези незабравими дни в Лос Анджелис."