Внимание! Имаме извънредно включване от Дядо Коледа!

Тази година засменият белобрад старец има да ви каже нещо важно, защото е решил да отдели допълнително подаръци, които да раздаде на най-послушните от вас. Ето какво съобщение предаде той за вас:

„Мили семейства,

Всеки от вас знае, че аз наблюдавам внимателно кой слуша през годината и преценявам дали заслужава подарък за Коледа. Но все пак, винаги минавам през къщите и на палавите деца, за да ги зарадвам. Сега обаче съм решил да отделя още няколко допълнителни изненади за тези, които са слушали в дните преди и след Коледа. Срокът е кратък и имате огромен шанс да получите сладки изненади. А и един допълнителен подарък никога не е излишен, нали? Особено ако от дълго време си мечтаете за дрон или kindle (четец за електронни книги)...

Не ви намеквам, а съвсем точно и ясно ви съобщавам, че можете да си ги спечелите, като единственото условие е да се забавлявате. Ето как става:

Разполагате се удобно на дивана, без да се разделяте с любимия си телефон, защото той ще е главният ви помощник.

Влизате в сайта sladkakoleda.com и мигновено виждате коледна елха, а под нея цял куп подаръци, които ви приканват да ги отворите.
Да, можете да го направите, защото те са за вас! Единствено трябва да натиснете върху един от тях, за да се отвори и да разберете дали вътре ви очаква награда или трябва да опитате отново с друг подарък. Когато отворите печелившата кутия ще се появи поле, в което да се регистрирате за участие в томболата на лидера в сладките изкушения „Боровец“. Компанията е подготвила за вас уникални подаръци:

3 броя VISUO дрон

5 броя Kindle четец

33 пакета сладки награди „Боровец“

33 чифта от шал и ръкавици

При всяко влизане в сайта имате право на 3 клика върху 12-те подаръка под елхата. Ако не успеете да отворите печеливша кутия, можете да получите право на още 3 клика, като отговорите на коледен въпрос или споделите играта с приятелите си във Фейсбук. Общо имате право на 6 клика дневно. Но това съвсем не трябва да ви притеснява, тъй като срокът да попаднете на печеливша кутия е от 10.12 до 07.01.2019 г.!

Играта е забавна и за млади, и за стари и дори можете да прекарате забавни мигове с близките си, изтегляйки сладки и практични подаръци от елхата на „Боровец“. Единственото условие е най-младият от вас да е навършил 15 г. А в случай, че регистрираното лице не е пълнолетно, се изисква и разрешение от родител.

Sladkakoleda.com вече е заредила подаръците под елхата и ви очаква! Аз се прибирам да сi почивам, защото след 2 седмици ме очаква околосветско пътешествие.

Край на съобщението!“

Играйте, регистрирайте се и очаквайте томболата на „Боровец“ след 0.00 ч на 7-и януари 2019, за да получите своите коледни и новогодишни подаръци!