Тази събота, 16 август, меломанският вкус и търсене на новата и качествена електронна музика ще намерят отговор в дебютното гостуване на JAMIE JONES.

По време на четвъртия поред парти уикенд от фестивала SOLAR SUMMER на CACAO BEACH JAMIE ще материализира в звук определението за новaторство в хаус музиката. Очакват ни няколко часа препускане през алтернативната, непозната, но пропиваща с ритъм и енергия музика на JAMIE JONES.

JAMIE JONES e известен не само с бандата Hot Natured, но и с разтърсващия лейбъл Hot Creations. Световнопризнатата серия от събития Paradise е също негова запазена марка. За по-малко от десетилетие артистът успява да разбие представата за общоприетите жанрове и да ги пречупи през собствения си стил, като залага на нестандартната, по-мелодична и дълбока страна на техното. Ремиксът на парчето Azari & III’s “Hungry for the Power” печели славата на трак на годината през 2011 и се върти навсякъде в и отвъд границите на Ибиса. Първият сингъл на Hot Natured, “Benediction,” влиза в Топ 40 във Великобритания, а дебютният албум "Different Sides Of The Sun" държи силен ръст в продажбите през първите шест месеца на 2013. Към настоящия момент Hot Natured е една от най-търсените банди на електронната лайв сцена и по всичко личи, че ни очаква силно представяне на CACAO BEACH.

В същата вечер ще чуем и SHAUN REEVES - загадъчен артист, при който водещо място заема стремежът да разпространи посланието и заряда, който носи ъндърграунд хаус и техно звученето, идващо от сърцето на Детройт. Благодарение на най-добрите си приятели Ryan Crosson, Lee Curtiss и Seth Troxler той извежда по-топлата и духовна линия в музиката, която прави и свири по време на партита. Заедно, те създават проекта Visionquest, в който проектират общото си виждане за развитието на музиката. По време на участието си на SOLAR SUMMER Shaun ще представи свеж, вълнуващ сет, в който съчетава различни жанрове от денс музиката, за да слее ума, тялото и душата на публиката в едно.

Събитията, разкриващи непозната и вълнуваща територия за българските меломани, ще бъдат подрекепени от водка Finlandia – официалното питие на онези, които не спират да изследват нови музикални хоризонти и да изискват от звука и живота си да бъдат не просто интересни, а провокиращи.

Билетите за SOLAR SUMMER 2014 се продават в мрежата на Eventim.bg, YALTA CLUB и Cacao Beach Club.



Програма за SOLAR SUMMER 2014 до края на август:
15.08 Mark Knight (6 hours set)
16.08 Jamie Jones, Shaun Reeves
22.08 Loco Dice, Benny Rodrigues, Hector
23.08 Sandy Rivera, Sonny Fodera
29.08 Victor Calderone (6 hours set)