Помните сериала "Приятели", нали? Сигурни сме, защото едно цяло поколение израсна с него.

И ние не повярвахме, когато узнахме, че бебето на Рейчъл и Рос - Ема, вече е на 18 години. Това ни накара да проверим как са се променили към днешна дата малките актьорите и колко са "пораснали".

Бен Гелър

Това е синът на Рос. В сериала той има дете от негова бивша партньорка, която впоследствие започва да си пада по жени. Двамата обаче остават свързани чрез сина ми Бен. Днес той е на 23. По време на неговото израстване в сериала четири деца влизат в образа на малкия Бен. Първият мъник е Майкъл Гундерсън, който играе малкото бебе Бен. На по-късен етап той бе сменен от близнаците Томас и Джон Алън. Любопитно е, че и двамата не продължиха с актьорството след "Приятели". Четвъртото дете, което изигра образа на Бен, беше Коул Спроуз, който пое ролята.

Днес той вече е един пораснал и красив младеж, който продължава да се занимава с тази професия.

Ема Гелър

В сериала това е дъщерята на Рейчъл и Рос. Малката се появява в 22 епизода във филма. Днес образът навършва 16 години. Любопитно е да отбележим, че в образа на бебето Ема влизат два близначките Елизабет и Женевиев Дейвидсън, както и още едни близначки - Александра и Атина Конли. По време на сезона, който бе сниман през 2004-а, малката Ема се изигра и от други близначки - Кали и Ноел Шелдън.

View post on Instagram
 

Именно тези близначки продължават да се занимават с актьорство. Те имат роли в късометражни филми.

Джак и Ерика Бинг

В сериала това са близнаците на други любимци на зрителите - Моника и Чандлър. Днес бебетата им са на 14 години. За съжаление, към днешна дата няма информация за тези малки герои, нито как изглеждат те.

Тризнаците на Фийби

Може би си спомняте как Фийби износи децата на своя брат и неговата съпруга. Тогава бебетата се оказаха 3. Родените в края на 1998 г., тризнаци на Франк и Алис днес са на 20 г. Ето как изглеждат:

По време на дипломирането им през юни 2017-а

View post on Instagram