Тв водещата, известна като Кака Лара, призна, че ще се развежда с журналиста от БНТ Владо Береану, но не пожела публично да коментира причините за това.

Разликата в годините, която тя изтъкна преди време, била най-малкият проблем и само намек за истината, твърдят запознати. Те настояват, че Кака Лара от доста отдавна обмисляла тази крачка но едва наскоро взела окончателно решение. Това станало след като се разплака в ефир заради разпадането на връзката си.

„От уважение към все още законната си половинка Лара предпочела да не говори за причините, довели до краха във взаимоотношенията им. Не само тя, но и Владо тежко приемал предстоящия развод”, пише bliasak.bg.

Клюкарите твърдят обаче, че разпадането на брака им се дължи на много неща ­ гуляйджийски изцепки, несъвместимост на характерите и разминаване във всички сфери на това, което е прието да се нарича семеен живот. „Владо е добър човек, но до мен е единствено Бенджи”, така дипломираната актриса коментира ситуацията, в която се намира семейството є. Тя смята, че винаги се е съобразявала прекалено много с хората около себе си, но вече е разбрала, че не си заслужава, защото никой не живее нейния живот.

Лара Береану с дъщеря си Бернарда

Преди месец Кака Лара избухна в сълзи в студиото на Гала и призна, че бракът й се разпада. Тогава съпругата на Владо Береану сподели в ефир, че се намира в много труден период от живота си и че за съжаление покрай всичко, което се случва в семейството, дъщеря й Бенджи пораснала много бързо. На въпрос на Гала дали Владо е човекът, който бърше сълзите й, Лара само отговори, че той е човекът, който ги вижда. Лара призна, че всичко около нея, което е смятала за даденост, едно след друго се срутва. Намекна, че с мистър “Частен случай” вече не гледат в една посока, не се радват на едни и същи неща и разликата в годините много тежи.

Снимки: Булфото