Тази неделя гост на Нели и Меги в „Търси се“… по bTV ще бъде едно от най-любимите лица от телевизионния екран – Лара Златарева, позната на поколения зрители като кака Лара.

За първи път тя ще разкрие една тежка новина – преди около месец при рутинен преглед е диагностицирана с рак на гърдата. Битката тепърва предстои, но „приемам ситуацията като нещо, през което ще премина и ще продължа напред“, ще сподели тя.

„Понякога ми става мъчно за самата мен“, разкрива пред сълзи водещата. Зрителите обаче ще се убедят, че дори и в този момент на изпитание тя не губи чувството си за хумор и любовта си към живота.



За първи път зрителите на bTV ще видят и мъжа, с когото Лара споделя живота си – Веселин Сивков. Операторът ще признае, че се е влюбил в нейната усмивка, а тя през смях ще допълни: „Той е спокоен, аз истеричка – в това се крие нашият баланс“.



За раздялата преди години с бившия ѝ съпруг Владо Береану и приятелството, което имат и до днес, за разликата между това да си млада майка и майка в зрелите си години – Лара Златерава ще бъде докрай откровена пред Нели и Меги.

Четете още: Тина Търнър почина на 83 г.