Актьорът Тони Шалуб, който нашумя с ролята на гермафоба Монк, и съпругата му са били заразени с коронавирус.

Новината е разпространена в медиите едва сега, след като двамата са излекувани. Самият актьор сподели, че той и любимата му са преболедували миналия месец, но вече се чувстват добре. Тони издава, че са преживели няколко много тежки седмици. Той призовава човечеството да спазва мерките за сигурност, най-вече тези, свързани с хигиената. Дори на шега сподели, че в момента всички трябва да бъдат като култовия му герой Монк.

Актьорът реши да прояви завидно чувство за хумор и до известна степен самоирония, като сподели новината, че е преболедувал Ковид-19, с видео в социалните мрежи. То започва точно като епизод на "Монк". Актьорът е на дивана в дома си и гледа новините, в които се съобщава за огромната заплаха, наречена "коронавирус". Притеснитлните статистики карат Монк да се отправи мигновено към банята и да измие ръцете си многократно с щедро количество сапун. След това пристъпва към "екипиране" с ръкавици не само на ръцете, но и на краката. Той се приготвя старателно за работа, макар и оперативката с колегите му да се провежда онлайн. След започването ѝ той дори стои на метър от компютъра си, заради препоръките за дистанция и едва докосва клавиатурата. Накрая, когато разговорът с колегите му приключва, той затваря лаптопа си с дръжката на гъба за почистване на пода.

След скеча актьорът прави изявление, в което разкрива, че самият той и съпругата му са преминали успешно през тежкото изпитание "коронавирус" и призовава почитателите си да се пазят и да взимат пример от героя му Монк.

* Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: