Каква ирония: И Монк е бил заразен с Ковид-19

13 май 2020 | 13:27
4665
0
снимки: Getty Images
0

Актьорът Тони Шалуб, който нашумя с ролята на гермафоба Монк, и съпругата му са били заразени с коронавирус. 

Новината е разпространена в медиите едва сега, след като двамата са излекувани. Самият актьор сподели, че той и любимата му са преболедували миналия месец, но вече се чувстват добре. Тони издава, че са преживели няколко много тежки седмици. Той призовава човечеството да спазва мерките за сигурност, най-вече тези, свързани с хигиената. Дори на шега сподели, че в момента всички трябва да бъдат като култовия му герой Монк.

Тони Шалуб, Брук Адамс

Актьорът реши да прояви завидно чувство за хумор и до известна степен самоирония, като сподели новината, че е преболедувал Ковид-19, с видео в социалните мрежи. То започва точно като епизод на "Монк". Актьорът е на дивана в дома си и гледа новините, в които се съобщава за огромната заплаха, наречена "коронавирус". Притеснитлните статистики карат Монк да се отправи мигновено към банята и да измие ръцете си многократно с щедро количество сапун. След това пристъпва към "екипиране" с ръкавици не само на ръцете, но и на краката. Той се приготвя старателно за работа, макар и оперативката с колегите му да се провежда онлайн. След започването ѝ той дори стои на метър от компютъра си, заради препоръките за дистанция и едва докосва клавиатурата. Накрая, когато разговорът с колегите му приключва, той затваря лаптопа си с дръжката на гъба за почистване на пода.

След скеча актьорът прави изявление, в което разкрива, че самият той и съпругата му са преминали успешно през тежкото изпитание "коронавирус" и призовава почитателите си да се пазят и да взимат пример от героя му Монк. 

 

* Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ИГРА! ‍ Kérastase и Woman.bg искат да се погрижат за вашата коса! Искаме да зарадваме една от вас сега! Спечелете шампоан и маска от най-новата серия на Kerastase за коса склонна към косопад - Genesis! Как? 1. Последвайте страницата 2. Харесайте поста 3. Отговорете на въпроса: Как поддържате косата си прекрасна у дома? Можете да участвате до 18ти Май, а печелившите ще бъдат обявени на 19-ти Май. Общите условия на играта: https://www.facebook.com/notes/womanbg/общи-правила-на-игра-kerastase-genesis/10158254918062173/ Успех! #kerastase #genesiskerastase

A post shared by Woman.bg (@woman.bg) on

Коментари

Добави Коментар

Най-четени