Автор
Woman.bg

Какви момичета! Трите жени с най-дълги крака в света

Жените, които ще ви покажем днес са изумителни, освен че са изключително високи, те притежават крака с дължина над 130 см. С намигване ще ви споделим, че някои дами от екипа ни са само с 30 см по-високи от краката на жените, за които ще си говорим днес.

В официалните рекорди на Гинес дамата с най-дългите крака в света е рускинята Екатерина Лисина, която е висока 2 метра и 5 сантиметра. Левият й крак е 132.8 см, а десният - 132.2 см. Тя е бивша баскетболистка и настоящ модел. Екатерина споделя, че в училище е била тормозена заради ръста си и именно това я стимулира да кандидатства за рекордите на Гинес. Така тя иска да мотивира момичетата, които се чувстват различни да бъдат себе си и да не се притесняват да покажат своята уникалност.

Рускинята разкрива, че й е много трудно да открие панталони, които да й стават както и секси обувки, защото носи номер … 47. Екатерина трудно се събира и на самолетна седалка, както и в кола. Тя обаче разкрива, че височината й също така има неуспорими предимства. Тя й помогнала изключително много в баскетболната кариера, в рамките на която дори е носителка на олимпийски медал. Мечтата на Екатерина обаче винаги е била да бъде модел и тя успява да я сбъдне, в момента се занимава професионално с моделство.


Друга изумителна дама, за която ще ви разкажем е монголката Рен, която в момента живее в Чикаго. Тя е висока два метра, а краката й цели 134 см или с малко по-дълги от тези на носителката на световния рекорд. Рен разкрива, че с годините й е било трудно да свикне с височината си, но вече се чувства чудесно в кожата си. “Обожавам да нося къси панталонки и високи токчета. Обичам дългите си крака и смятам, че те ме правят по-красива” - разкрива дамата. Тя също допълва, че височината й понякога й пречи, например доста често й се случва да се удари в рамката на някоя врата. Рен носи размер 46 и разкрива, че в Азия й е напълно невъзможно да открие обувки, които да й станат.

“Когато бях в първи клас бях същата височина като учителката ми - 168 см. Тогава беше лесно, защото бях малко момиченце и можех да си намеря сладки дрехи” - допълва още Рен.

29-годишната монголка също се е насочила към моделството и съвсем скоро стана лице на моден бранд, който предлага клинове за по-високи дами.

Ето, че стигнахме до и до Мейси Кърин 17-годишната тийнейджърка, чиито крака са най-дългите в света. Тя й майка й са в процес на кандидатстване за световните рекорди на Гинес. Мейси се ражда с височина от 48 см и майка й дори не предполага колко всъщност ще порасне голямото й момиче. Когато става на годинка и половина обаче Мейси вече е висока 89 см, доста повече от своите връстници. Днес тя е 2 м и 5 см, а краката й са с дължина 134,6 см. Мейси споделя съдбата на Екатерина и Рен, докато е малка много от връстниците й се подиграват, тя също среща трудности да се вози в самолет и кола. Момичето разкрива още, че когато посещава публични места много хора се взират в нея и я снимат, без да искат съгласието й. Мейси също се надява един ден да стане модел.