Автор
Ева Григорова

Какво ни чака през 2022 г. според момчето от Индия, което предрече с точност пандемията?

15- годишното момче от Индия, което предрече пандемията от Ковид 19, направи прогноза за следващата година. Според младия ясновидец през 2022 г. животът ни ще се върне към нормалния си ход, но ще трябва да се преодолеят ред трудности, преди това да се случи. Периодът между декември и април ще е много важен и ще очертае развитието на човечеството през следващите 400 години.

View post on Instagram
 

По думите на Ананд поради постоянните мутации в близко бъдеще нито едно лекарство няма да може да се справи с вируса. Надареното момче твърди, че сам по себе си човешкият организъм е много интелигентен и може да се справи с болестта, стига да се води здравословен начин на живот. В тази връзка Ананд ни съветва да каляваме телата си, да спортуваме, да се храним предимно с растителна храна и да прекарваме повече време на открито. Момчето не вярва във ваксините и смята, че те са неефективни.

View post on Instagram
 

Предсказанията на Ананд имат една отличителна черта - те винаги се базират на астрологията. Тийнейджърът започва да посещава храмове и да учи санскрит, когато е само на седем години. На 10-годишна възраст се записва на курс по астрология и бързо блесва след децата.