Автор
Ева Григорова

Какво ще кажете? Тя е на 61, а той на 24 и мечтаят за бебе

Тя е 61-годишна баба, а новият ѝ съпруг е едва на 24. Но двамата имат мечта и тя е да се сдобият с наследник. Въпреки огромната си разлика от 37 години двойката се надява да има бебе, а за тази цел ще разчитат на сурогатна майка.

View post on Instagram
 

Куран Маккейн среща за първи път Шерил Макгрегър през 2012 година, когато той е само на 15 години. Любовта им обаче не пламва тогава, а 8 години по-късно, когато се засичат случайно в магазин, където Макгрегър работи като касиерка. Женят се миналата година, а днес вече мислят да имат бебе.

Шерил има седeм деца и 17 внуци, но двойката е твърдо убедена, че заслужава да има и свое дете. Двамата вече са се опитали да имат бебе по естествен път, но заради възрастта на дамата не се е получило и сега ще разчитат на сурогатна майка или ще се опитат да осиновят дете.

View post on Instagram
 

„Предпочитаме сурогатна майка, но знаем за много хора, които имат проблеми след раждането на детето. Търсим добра сурогатна майка, която да подпише договор, че няма да има нищо общо с детето след раждането“, казва Куран.

Двамата са наясно, че предвид възрастта на Шерил, мъжът й вероятно в някакъв етап от живота ще остане без нея и ще трябва да отглежда детето сам. Жена му обаче е твърдо убедена, че той ще се справи и казва: "Аз имам вяра в него!"

View post on Instagram