Какво става с легендарното издирване на изчезналата Мади? Разследващите: Тя отдавна е мъртва

Чували ли сте за случая „Маделин Маккан“? Ако не сте, то от тази история просто ще ви побият тръпки. Накратко: малката Мади изчезва през 2007 г. и до ден днешен никой не знае къде се намира тя и дали изобщо е жива. Родителите ѝ я изгубват по време на почивка в Португалия и към днешна дата не спират да я търсят. Сега тя трябваше да бъде вече не просто пораснало момиче, а красива млада жена. Цели 12 години светът я издирва, но от нея няма и следа. Може би най-мистичният случай за всички времена, за който повече от десетилетие мислехме, че вероятно никога няма да бъде разгадан, а надеждата, че Мади ще се прибере отново вкъщи, също отдавна изчезна.

От два дни насам обаче случаят изненадващо се възроди по страниците на западните издания заради една наистина шокираща новина – открит е главен заподозрян, за когото изникват все по-зловещи доказателства, че е направил нещо ужасно с малкото синеоко ангелче. Нови снимки от мястото, където е изчезнала Маделин показват, че млад мъж, който е познат с псведонима Кристиян Би, е обикалял около апартамента в Португалия, в който е било отседнало цялото семейство на Мади и не е спирал да следи какво се случва с нея в продължение на 4 дни преди изчезването.

В интерес на истината още в началото на разследването преди години хора, живеещи наблизо, са споменавали, че са забелязали млад, рус мъж, който не спира да кръжи около блока, но полицията така и не можеше да го открие до днес. Ето обаче че според нови снимки, направени около вилата, показват че този човек е именно Кристиян. Той е стар познайник на служителите на реда, тъй като има не едно или две престъпления зад гърба си. В досието му присъстват сексуални нападения над деца, обири и други провинения. Точно през 2007 г. той е обрал няколко къщи в района и вероятно е планирал да направи същото и с апартамента, в който била Мади с родителите си.



Смята се, че престъпникът не е действал сам. Издържал се е от продажба на коли и като цяло е обичал да бяга, без дори да се сбогува. За съжаление, разследващите специалисти не са никак обнадеждени за това, че Мади може да бъде намерена жива и здрава. Напротив – те са почти сигурни, че момиченцето е убито и дори е било жертва на изнасилване.

В момента заподозреният се намира в затвора, където излежава дълга присъда. Случаят на Маделин все още се води като „отвличане“, тъй като не съществуват никакви доказателства, че тя е мъртва, но за сметка на това изниквали все повече доказателства, че именно Кристиян Би е отговорен за жестокото престъпление.

Четете още: Малката Мади, която така и не се прибра вкъщи