Кали: В кръвта на Денис Теофиков не са открити наркотици. Излезе нова негова песен, която разплака феновете му

Точно седмица след новината за мистериозната смърт на певеца Денис Теофиков, който в петък бе изпратен от стотици в последния му път, се появи и негова песен в памет на талантливия музикант, която разплака всичките му фенове.

View post on Instagram
 

Песента е записана, когато Денис е бил едва на 16-годишна възраст, но нейната премиера е точно днес след пагубната му смърт и по искане на баща му – Атешкан Теофиков, който е и композитор на творбата заедно с Денис.

Секунди след появата си в канала на YouTube, под клипчето заваляха десетки болезнени коментари на почитатели, изразяващи болката си от загубата на това талантливо младо момче, отишло си в зората на живота си.

Междувременно фолкзвездата Кали в интервю пред Нова тв разкри, че не са открити следи от наркотици в кръвта на Теофиков, позовавайки се на резултатите от следствието. Тя също така уточни, че говори от името на родителите на 21-годишния изпълнител.

"Приех това интервю, защото ще говоря от името на родителите на Дени. Много съм близка с тях. Не им е приятно да се спекулира с обстоятелствата около смъртта му. Тече следствие, което не доказва нито самоубийство, нито инцидент. Сега е моментът да говорим за желанието на младите да се сдобият със слава, за цената на популярността, за състоянията в които изпадат младите хора", каза певицата.

View post on Instagram
 

Тя потвърди, че младежът е бил в депресия, преди да се случи инцидента. "Всеки млад творец, който не е оценен, изпада в подобни състояния", поясни Кали.
По думите ѝ тя и колегите ѝ са длъжни да уведомяват продуцента си за музикалните си изяви.

"Появиха се чатове от приятели на Денис, в които пише, че той е пял без знанието на неговите продуценти и се е притеснявал от това. В случая при Денис не знам за какво става въпрос. Родителите му също не са били запознати", поясни певицата.

Денис Теофиков загина на място на 24 октомври след падане от седмия етаж на блок в столичния "Цариградски комплекс". Разследването за смъртта му продължава. Все още няма официална информация от МВР и прокуратурата дали той се е самоубил, дали е бил блъснат, или падането му е нещастен инцидент.

В памет на талантливото момче опечалените му родители - Атешкан Теофиков и Венера Тодорова - възнамеряват да основат фондация на име "Денис Теофиков" за талантливи деца.

View post on Instagram
 

Четете още: Скандални чатове разкриват тормоза, на който Денис Теофиков е бил подложен (Снимки)