Всички водачи на превозни средства в Лос Анджелис трябва да бъдат изключително внимателни и наблюдателни, ако не искат да сътворят някое пътно произшествие, заради тази дългокрака русокоска.

Стройната мадама, развяваща жълт плакат с надпис Car Wash е една от най-смешните и красиви актриси в Холивуд – самата госпожица Камерън Диаз.

Облечена в къси дънкови панталонки, със завързана над пъпа карирана риза и дълги до небето стегнати крака, Камерън откровено ни кара да въздишаме по ослепителната й фигура.

37-годишната Диаз в момента снима най-новия си проект – филма „Bad Teacher”, в който сериозно участие взима и бившата й половинка Джъстин Тимбърлейк.

Веднага се запитахме как реагира на това сегашната му любов Джесика Бийл, но самата тя не се забави да даде отговор и на други задаващи си този въпрос:

„Все още не съм чела сценария, но мисля, че ще е фантастичен. Изглежда, че ще е много смешен. Очевидно съм страшно развълнувана за Джъстин”.

Е, Бийл е страшно либерална и приятна дама, но дано все пак е разбрала, че във филма мъжлето й и как Диаз имат гореща любовна сцена.