Меган Маркъл е принудена да се откаже от досегашния си начин на живот, ако иска да мине под венчилото с любимия си – принц Хари, и да влезе в кралското семейство.

"Не се чувствам сякаш се отказвам от нещо. Усещам го като ново начало, като нова глава в живота ми, сподели Меган в интервю за ВВС", запитана дали тежат жертвите, които трябва да направи в името на любовта.

След като Меган Маркъл се сбогува със социалните мрежи, стана ясно, че тя слага край и на филмовата си кариера. Вече е официално потвърдено, че канадката няма да участва в осмия сезон на хитовия сериал "Костюмари".

Ясна е и актрисата, която ще замести бъдещата херцогиня. Тя не е коя да е, а звездата от "Анатомията на Грей" и редица любими романтични комедии Катрин Хейгъл.

Нейната героиня ще е "талантлив нов партньор в "Пиърсън Спектър Лит", който оспорва статуквото и ще стане или най-добрият съюзник на фирмата, или най-силният му враг".

Русокосата сладурана Катрин Хейгъл официално потвърди, че ще се включи в осмия сезон на сериала, чийто снимки започват този април. Тя също така допълни, че е фен на продукцията от самото начало и за нея е чест да бъде част от актьорския състав.

"Да се присъединя към “Костюмари", беше идеалният и естествен начин не само да работя с изпълнителен продуцент, на когото се възхищавам, но и да стана част от шоу и актьорски състав, на които съм голям фен”, признава актрисата.

View post on Instagram