Автор
Woman.bg

Кейт и Уилям не уважиха Лилибет и това бе удар в лицето за Хари и Меган

Малкото дете на Хари и Меган – Лилибет, преди дни навърши една годинка. Празникът съвпадна с честванията за юбилея на кралицата, по повод на които херцозите на Съсекс бяха на посещение във Великобритания за първи път от много време. Хари и Меган може би са се надявали на по-топло посрещане на децата им, но уви това не се случи – рожденият ден на Лилибет се проведе в тесен кръг и не бе уважен от кралското семейство.

Близки до семейството, което живее в САЩ, заявиха, че отсъствието на Кейт и Уилям и трите им деца от празненството е било удар в лицето за херцозите на Съсекс и е затвърдило убеждението на Меган да не се прибират на Острова.

Разбира се, херцозите на Кеймбридж се оправдаха, че са имали друг ангажимент, планиран отдавна, но като цяло поданиците на Обединеното кралство останаха с впечатление, че двамата не са искали да присъстват заради противоречията между двете семейства.

„Хари и Меган очакваха да има неудобни моменти при прибирането им, но не знаеха, че отношението ще бъде чак толкова хладно“, твърдят близки до семейството. Те подчертаха и, че особено тежка е била ситуацията за Хари.

„Той се опитваше да не чете всички негативни неща, които се пишат за тях, но беше наясно колко много хора не са искали да се прибират и това беше особено болезнено за него“, твърдят още източници.

Разбира се, не бива да се забравя, че Хари и Меган направиха много, за да си навлекат гнева на кралското семейство. Особено грубо към близките на принца бе интервюто, което те дадоха на Опра Уинфри, с което вероятно завинаги си затвориха обратния път назад.