Автор
Весела Георгиева

Кичка ми е Адел, не останаха билети за Панайот Панайотов в София

Новина, че дрънка. Истински "горещ картоф" се оказа драмата между двама от певците на родната естрада от вече сравнително далечното минало. Кичка Бодурова и Панайот Панайотов кръстосаха шпаги, а социалните мрежи завряха като море през юли.

След като си отправиха известен брой обидни коментари, които по-късно се оказаха и преувеличени, Кичка Бодурова и Панайот Панайотов изведнъж си вдигнаха рейтинга поне с 10 пункта. И дори хора, които не ги познават, защото са в друга възрастова категория и слушат друг тип музика, научиха имената им.

Скандалът забърка в една обща каша коментарите за исканията за 100 процента родна музика в национален ефир, качеството на пиар публикациите и маркетинговите трикове, въобще истинска семейна драма с елементи на комедия.

View post on Instagram
 

Оказва се, че Панайот Панайотов, който отказа да пътува до морето, заради проблеми с хонорара, не с транспорта, вече е организирал контраконцерт. А билетите за него вече са... РАЗПРОДАДЕНИ! Брей! На това му се казва добър рекламен подход. Така и Кичка ще пее на морето, и Панайотов ще се радва на внимание - у Софията. Учете се, младежи. Може и да е мижав интересът, ама го има. Понякога размерът няма значение. Или има?

Сега, искам да подчертая, че аз обичам българската естрадна музика. Има страхотни песни, текст, музика - всичко. Често си ги и пея. Обаче не може цяла година да спиш под камък и лятоска да искаш хиляди да дойдат на твое участие. не може да не присъстваш в социалните мрежи и да разчиташ на старата любов. Трябва да положите малко усилие, да поработите, да си наемете едно пиарче, или поне един студент, който от време на време да поддържа страниците ви тук-таме, да направите фотосесийка, да пуснете в социалките едно лайвче. А после - ето ти концерт. И интересът може и да не е мижав. Може.

Една приятелка миналата седмица беше на концерт на "Ролинг стоунс" в Лондон. Каза, че е било като сбъдната мечта. Хора, Мик Джагър е на 78 години. Но е пял три часа, без почивка, влизал в бекстейджа само, за да си смени ризата.

И той е прадядо, но и е в социалните мрежи, и къде ли не. Жив е. Диша. Много е важно за твореца да диша с времето, в което живее. Иначе издъхва. И интересът е мижав.

Артистът е артист до последния си дъх. И дава всичко от себе си, за да твори. Другото е просто опит за преживяване. И е по-добре да го пропуснем. Всички.