Кичка ми е Адел, не останаха билети за Панайот Панайотов в София

06 юли 2022 | 17:43
4822
3
Инстаграм, YouTube
3

Новина, че дрънка. Истински "горещ картоф" се оказа драмата между двама от певците на родната естрада от вече сравнително далечното минало. Кичка Бодурова и Панайот Панайотов кръстосаха шпаги, а социалните мрежи завряха като море през юли.

След като си отправиха известен брой обидни коментари, които по-късно се оказаха и преувеличени, Кичка Бодурова и Панайот Панайотов изведнъж си вдигнаха рейтинга поне с 10 пункта. И дори хора, които не ги познават, защото са в друга възрастова категория и слушат друг тип музика, научиха имената им.

Скандалът забърка в една обща каша коментарите за исканията за 100  процента родна музика в национален ефир, качеството на пиар публикациите и маркетинговите трикове, въобще истинска семейна драма с елементи на комедия.

Оказва се, че Панайот Панайотов, който отказа да пътува до морето, заради проблеми с хонорара, не с транспорта, вече е организирал контраконцерт. А билетите за него вече са... РАЗПРОДАДЕНИ! Брей! На това му се казва добър рекламен подход. Така и Кичка ще пее на морето, и Панайотов ще се радва на внимание - у Софията. Учете се, младежи. Може и да е мижав интересът, ама го има. Понякога размерът няма значение. Или има?

Сега, искам да подчертая, че аз обичам българската естрадна музика. Има страхотни песни, текст, музика - всичко. Често си ги и пея. Обаче не може цяла година да спиш под камък и лятоска да искаш хиляди да дойдат на твое участие. не може да не присъстваш в социалните мрежи и да разчиташ на старата любов. Трябва да положите малко усилие, да поработите, да си наемете едно пиарче, или поне един студент, който от време на време да поддържа страниците ви тук-таме, да направите фотосесийка, да пуснете в социалките едно лайвче. А после - ето ти концерт. И интересът може и да не е мижав. Може.

Една приятелка миналата седмица беше на концерт на "Ролинг стоунс" в Лондон. Каза, че е било като сбъдната мечта. Хора, Мик Джагър е на 78 години. Но е пял три часа, без почивка, влизал в бекстейджа само, за да си смени ризата.

И той е прадядо, но и е в социалните мрежи, и къде ли не. Жив е. Диша. Много е важно за твореца да диша с времето, в което живее. Иначе издъхва. И интересът е мижав.

Артистът е артист до последния си дъх. И дава всичко от себе си, за да твори. Другото е просто опит за преживяване. И е по-добре да го пропуснем. Всички.

Коментари

3 СТРАХИЛ ТУТРАКАНОВ
  07 юли 2022 | 21:39 отговор
 

ПАНАИОТ СИ ОСТАВА ВЕЛИК И КИЧКА НЕ МОЖЕ ДА ГО ПЛЮЕ ЗА ЕДИН ШИБАН ХОНОРАР ЗА КАКВО Е ДОШЛА В БУРГАС ЗА ПАРИ РАЗБИРАСЕ НЯМАШЕ НАЯЖДАНЕ

 
 
Хаха
12 юли 2022 | 17:02

 
12 юли 2022 | 17:07

Кичка е велика, тя не идва в Бургас, за да пее за пари,ако чакаше на това на всеки пет години,а идва защото човече, обича родния Бургас и когато човек живее далеч от родината,нормално е да иска да се завръща в бащиното огнище, това личи и от песните и, изпълнени с много емоция и обич. Нали така?

2 Баба Вуна
  07 юли 2022 | 19:44 отговор
 

ПРАВА СИ КИЧКЕ! ПАНАЙОТ Е НАЙ-ЗЛИЯТ И ЗАВИСТЛИВ ЧОВЕК ВЪВ ВАШАТА ГИЛДИЯ! ТОЙ МРАЗИ ОСИНОВЕНИТЕ ДЕЦА И БЕШЕ КАЗАЛ В ЕДНО ИНТЕРВЮ,ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ОСИНОВИ КОПЕЛЕ ОТ ДОМ И БОГАТСТВОТО МУ ДА ИДЕ В НЕПОЗНАТ ЧОВЕК! ОТ ТОГАВА МИ ПАДНА МНОГО ТОЗИ НЕЩАСТНИК!

 
1
  07 юли 2022 | 09:37 отговор
 

Музиката е работа без почивка. Да се учат от младите си колеги. Освен това никаква градация при тях. Вчера сутринта случайно попаднах на нов клип на дует Ритон по БНТ - нищо ново,същото като преди 20-30години.

 
 
07 юли 2022 | 11:55

Е, и?! Ново не означава добро. Или си почитател на Кончита Вурст?????

 
Баба Вуна
07 юли 2022 | 19:48

То пък Кондьо,Камелия,Софито,Любо и Графа щото имат нови песни!

Добави Коментар

Най-четени