Тя е една от най-красивите актриси на Холивуд, а тялото ѝ е меко казано перфектно. Кийра Найтли никога не е била от срамежливите дами и определено знае как да подчертава физическите си достойнства, но ето че дойде моментът, в който казва "Стоп!" на разголените сцени.

Причината съвсем не се корени в някакви съмнения в собствената ѝ красота, а във факта, че вече е майка. 33-годишната Кийра е категорична, че никога повече няма да се снима по оскъдно облекло, а когато сцените го изискват, ще се обърне към услугите на дубльорка. Самата актриса заявява, че се чувства отлично в кожата си, но смята, че не е редно да показва тялото си толкова, колкото преди. Всъщност, Найтли държи сама да одобри жената, която ще трябва да я замести пред камерата.

Припомняме ви, че неотдавна Кийра Найтли говори открито за психическия си срив, който настъпил в началото на кариерата ѝ. Най-тежкият период за нея бил, когато тя била на 22 г. и е трябвало да понесе немалко критики за нивото на актьорското си майсторство. Това обаче не успява да ѝ попречи и днес тя е щастлива и успешна актриса, съпруга и майка.

Четете още: Момиче роди, без да подозира