Килата и Лора Караджова отново се качиха на една сцена. Двамата си бяха дали своеобразна почивка и отдавна не ги бяхме виждали заедно, а каква е причината за това, можем само да гадаем.

Двамата обаче показаха, че са в топ форма и купонясваха до зори на партито по случай рождения ден на пловдивския Bedroom. В кулминацията на вечерта Лора Караджова изненада 100 Кила, като застана с него зад пулта, а минути по-късно двамата изпълниха своя тотален хит „Спуснати завеси“.


Митични Аватар създания и изкусителни гейша танцьори превзеха сцената на клуба, а над 20 артиста в екстравагантни костюми изнесоха запомнящ се пърформанс. Зад пулта в града под тепетата, който се очертава като новата парти дестинация в България, застанаха емблематични имена на родната хаус сцена.

Освен Лора Караджова, в бясно парти настроение бяха и мис България Антония Петрова, която бе в компанията на своята официална половинка, и певецът Илиян. Въпреки че фолк певецът е представител на коренно различен жанр, той не спря да се забавлява и аплодира своя колега 100 Кила.