Сексбомбата Ким Кардашян за пореден път зарадва всички, които обичат извивките й. Ей така, импулсивно, тя решила да награди почитателите си в социалната мрежа Туитър като постне своя снимка.

Ким отишла в спалнята, сложила си ярко червено червило, свалила дрехите си и се снимала в секси черно бельо. После качила снимката в мрежата.

"Толкова пъти сте ме виждали с моите приятели, много рядко ме виждате сама, да правя каквото си правя", коментирала тя след това.



"Колко е хубаво жена като нея да прави, каквото си поиска и да ни го показва после", радват се нейните фенове.

За съжаление на мъжете, които са й набрали, Ким вече не е сама! Паралелно с изявата си в Туитър, тя призна, че излиза със звездата на баскетболния New Jersey Nets - Крис Хъмфрис. Двамата, по думите й "доста се забавляват" заедно.

"Срещнахме се през декември, в края на снимките на моето риалити шоу. Много ни е добре заедно", споделя брюнетката.



Ким обаче твърдо е решила да запази връзката си скрита от погледа на зрителите. Нямало шанс красавецът да се появи пред камерите до нея.

Сексапилната американка е популярна със страстта си към спортистите, припомнят от lifestyle.bg.

През септември тя се раздели с играча на Dallas Cowboys Майлс Остин. Преди това излизаше с американският футболист Реджи Буш. Слуховете я обвързваха дори с Кристиано Роналдо и с един музикант - рапъра Кание Уест.

Ким обеща, че ще започне да разяснява подробности от живота си с бившите в своето риалити шоу. Феновете тръпнат в очакване да спази обещанието си.