Автор
Woman.bg

Клоунеси, принцеси и пожарникари. Как се маскират звездите за Хелоуин?

Древният келтски празник Хелоуин вече отдавна е престанал да бъде свещенодействие и се е превърнал за американските звезди в най-големия маскен бал на годината.

Само на този ден популярните личности имат уникалната възможност да се вживеят в ролята на медицински сестри, продавачи на сладолед, разносвачи на пици, пожарникари и др.

Все още не сте решили как да се маскирате за Хелоуин? Вземете пример от звездите!

Титлата най-върла почитателка на Хелоуин вече за поредна година остава за манекенката Хайди Клум, която заедно с любимия си съпруг Сийл всяка година организира шумни партита, събирайки холивудски вампири, върколаци и вещици.

През последните години и самата Хайди е изпробвала много образи - Бети Буп, Адамова ябълка, Клеопатра и дори индийско божество с осем ръце.

Всяка година Парис и Ники Хилтън празнуват Хелоуин със сексапилни костюми на камериерки, медицински сестри и войници.

Къси поли, мрежести чорапогащници, високи токчета и ярък грим - това са основните атрибути на външния вид на момичетата, независимо от избрания образ. Не е ли време за нещо по-оригинално вече?

Само близначките Олсън успяват да надминат сестрите Хилтън по пристрастеност към пикантното облекло. На едно парти близначките дошли облечени като порочни ангели, на каквито не би трябвало да се молят деца под 16 години.

Традиционните образи на феи, ретрогероини, полицаи и сексапилни пожарникари са предпочитани от Марая Кери, Алиша Милано и сестрите Кардашиан.

Най-оригинални обаче се оказват певицата Гуен Стефани, Кати Пери и Пинк.

Гуен изненадала всички, маскирана като яйца на очи, Кати се превъплътила в образа на легендарния Фреди Меркюри, а Пинк се превърнала в смешна клоунеса.

А сега разгледайте галерията ни, където примерите са богато илюстрирани. Бррррр.