Автор
Woman.bg

Когато любовта е по-силна от смъртта: Съпругата на Коби Брайънт ни разплака с ето тези думи

Светът каза последно „Сбогом“ на великия баскетболист Коби Брайънт и дъщеря му Джиана, които загинаха в края на миналия месец. На емоционална церемония едни от най-големите знаменитости в шоубизнеса изпратиха Коби и Джиана със сълзи на очи и докосващи речи и изпълнения.



Събитието се състоя в залата „Стейпълс сентър“ и беше под наслов „Тържество на живота“. То бе открито с емоционално и брилянтно изпълнение на дивата Бионсе и продължи с изпълнения от Алиша Кийс и речи от съотборника на Коби – Шакил О'Нийл и легендарния Майкъл Джордан, който не успя да сдържи сълзите си, докато си припомняше мили моменти от миналото с Брайънт. Той завърши словото си с думите: "Заедно с Коби умря и част от самия мен. Почивай в мир, малки братко.“



Най-докосващият момент от „Тържество на живота“ бе речта на Ванеса Брайънт, която беше неотлъчно до Коби до самия край. Която никога не обърна гръб на любовта им, въпреки всички предателства и трудности и която го дари с цели 4 деца.



„Той бе всичко за мен. Той беше ранна птица, а аз - сова. Той беше лед, а аз - огън. Понякога беше обратното. Помежду ни имаше съвършен баланс. Не знам как заслужих мъж, който да ме обича толкова много“, сподели тя през сълзи.

Ванеса почете и дъщеря си Джиана, като спомена колко много е приличала на татко си и как е наследила добротата му. Г-жа Брайънт сподели и снимка в профила си в Инстаграм на новата си татуировка, направена в памет на загиналата си дъщеричка.

В залата присъстваха десетки звездни дами и господа, които отдадоха почит на великия Коби Брайънт и наследницата му Джиана, които загубиха живота си след катастрофа с хеликоптера на баскетболиста в края на миналия месец.



Четете още: Съдебно жури призна Харви Уайнстийн за виновен, той не реагира!