Автор
Woman.bg

Кои ще са кръстници на детето на Меган и Хари?

Несъмнено принц Хари и съпругата му - Меган Маркъл, са едни от най-интересните особи във Великобритания, чийто живот е следен под лупа.

С наближаването на голямото събитие - появата на техния първи наследник, в медиите в Англия започна да се появява информация кои особи ще са евентуалните кръстници на бебето им.

Списъкът се оказа дълъг. В него обаче почти сигурно е, че не попада Кейт Мидълтън и това няма нищо общо с "вражадата" между нея и Меган. По скоро става дума за протокол. Братята и сестрите на кралските особи не подата в списъка на кръстниците и затова принц Уилям и съпругата му Кейт не би трябвало да очакват покана да станат кръстници на детето на Хари и Меган.

Принц Хари също не беше кръстник на децата на брат си - Уилям.

А сега да обърнем поглед на евентуалните кръстници на така чаканото бебе. Ето кои имена вече се спрягат в английските медии.

Джесика и Бен Мълроуни

Стилистката е най-добрата приятелка на Меган. Тя и нейният съпруг Бен са спрягани за евентуални кръстници. Техните деца пък присъстваха на сватбата на Меган и Хари през май 2018-а.

Миша Нону

За дизайнерката Миша и нейния бивш съпруг Александър Джилкс се говори, че именно те са хората, които преди време са запознали Меган с принц Хари. Вероятно е така, тъй като Хари и Александър са учили заедно.

Линдзи Джил Рот

View post on Instagram
 

Меган познава бразилката от дните, когато е в колежа. Освен това Меган е била шаферка на сватбата на Линдзи, което прави вероятността Линдзи да е кръстница на детето още по-голяма.

Джейк Уорън

Джейк и съпругата му са приятели на Хари, а тяхната дъщеря беше на кралската сватба през май миналата година. Джейк е и един от кръщелниците на принцеса Даяна, така че тук имаме силна семейна история.

Джордж и Амал Клуни

Меган и Хари са много близки приятели с актьора и неговата половинка. Затова те са смятани за едни от възможните кръстници. Амал и Меган са близки от години, а Хари и Джордж Клуни стават приятели заради жените си. Двамата се появиха изключително елегантни на сватбата им и бяха обявени за едни от най-стилните гости на тържеството.