Тази Коледа ще събере всички почитатели на Рут Колева в Sofia Live Club. На 25 декември в 22:00 часа гостите на клуба ще се потопят в магичната атмосфера на музиката, която подготвят специално за случая Рут и приятелите й, участници в празничния концерт.

Звукът, който ще доминира в пространството тогава, ще бъде качествен соул за душата, поднесен с много любов и изпълнен безкомпромисно добре от Рут Колева и нейния бенд в състав: Филип Александров (клавишни), Теодор Иванов (барабани), Елена Ангелова (перкусии), Симеон Петрунов (бас), Ралица Николова и Волен Милчев (беквокали), Денис Попстоев (саксофон).



Специални гости на коледното музикално вълшебство ще бъдат Криста и Рейчъл Роу, с които Рут забърква приятни изненади за празника. Едно от изпълненията им ще бъде известната коледна песен от 50-те години на XX век – „Santa Baby“, която към днешна дата има десетки версии, интерпретирани от едни от най-големите имена на световната сцена. Освен нея, трите дами подготвят и още няколко коледни подаръка, които ще изпълнят заедно.

Идеята за предстоящото събитие е то да предложи на всички почитатели, които са в настроение за едно различно преживяване на големия празник, да споделят случващото се като приятели, обединени около хубавата музика.

Билетите вече са в предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. На място входът ще бъде 15 лева.