Добре, вече не знаем какво да кажем... За повечето жени по света 6 деца си е половин футболен отбор, който е напълно достатъчен да ги държи заети до края на живота им.

Но не и за Анджелина Джоли, което вече започва откровено да ни плаши.

Винаги сме я харесвали, въпреки че ни се струва доста откачена, но това наистина е прекалено.

Според списание ОК! чаровната брюнетка се оглежда за ново попълнение на личната си армия от хлапета.

Анджи иска този път то да е от Сирия и е твърдо решена да постигне увеличение на семейната квота, ако ще това дори да е за сметка на Брад Пит.

Според слуховете чаровният актьор никак не одобрява колекционерските наклонности на любимата си, но доколкото сме забелязали, на нея изобщо не й пука.

Джоли, която не се спира пред нищо, едва ли ще уважи мрънкането на Пит, че „6 деца са повече, отколкото може да понесе".

Звездната двойка вече се грижи за Захара, на 4, и Пакс, който този месец ще навърши 5.

Анджелина осинови 8-годишния Мадокс още докато беше омъжена за Били Боб Торнтън, а роди и 3 малчугана на Брад - 3-годишната Шайло и близнаците Нокс и Вивиен, които са на 16 месеца.

Звездата от Томб Райдър обаче явно е превърнала осиновяването в новото си хоби, тъй като настоява да приобщи още едно хлапе към пъстрото си семейство.

А ние определено сме на мнение, че подобни сбирки на живи същества от целия свят трябва да се контролират по-строго от закона.