Автор
Woman.bg

Колко ще получи Ванеса Паради след раздялата с Деп?

Световните медии разкриват, че Ванеса Паради ще получи 100 милиона паунда от Джони Деп след края на 14-годишната им връзка.

Двойката, която има две деца, обявиха раздялата си след години съвместно съжителство. Въпреки че двамата нямат сключен брак, френската актриса ще си тръгне със солидна сума от бившия си.

49-годишният Деп се очаква да изплати парите наведнъж. Актьорът иска да запази приятелските си отношения с Паради, без да намесва съда. "Ако двамата бяха женени, съпругата на г-н Деп можеше да претендира за 50% от богатството и семейното имущество, както и издръжка на децата", обясни адвокатът Робърт Нашин.

Според БГНЕС Деп и Паради, които така и не пожелаха да надянат брачни халки, са собственици на няколко имения. Във Франция те имат къща в Мьодон и вила в Южна Франция, в селцето План-дьо-ла-Тур, на 20 км от Сен Тропе.

Те разполагат също така с няколко къщи в Лос Анджелис, с имения на Хаваите, Великобритания и Венеция. Към дългия списък се прибавя и остров на Бахамите и голяма яхта, дълга близо 50 метра.