Автор
Woman.bg

Конкурс: Моята любовна история по време на карантина

Любовта не познава прегради. Тя прескача високи препятствия, не се спира пред социални различия, въобще не признава възрастови разлики.

Любовта е най-вкусната подправка на живота. Без нея ще ни е и по-сиво, и по-скучно, и по-тъжно. Тя вдъхновява, окрилява, кара ни да мечтаем, гони депресията. Заради нея са пламвали войни, превземали са цели държави. Та една карантина ли ще ѝ се опре!

Даже, да ви призная, по време на карантина любовта е още по-сладка. Защото го има моментът, в който въображението работи на пълни обороти, а очакването прави срещите след това много по-вълнуващи.

Затова сме убедени, че във времето на самоизолация са пламнали доста сърца, разгорели са се доста страсти, имало е виртуални сърчица, а също така и съвсем реално гушкане. За по-смелите.

И някак естествено на бял свят се роди и идеята за нашия конкурс за любовна история – Woman Love Stories.

Затова днес ви приканваме: Отпуснете душата си и ни разкажете за всички онези емоции, които сте преживели в дните на изолация.
За вечерите, прекарани в онлайн разговори, за тръпката, за споделеното щастие...
И тъй като любовта не признава ограниченията и има различни лица, ние не ограничаваме темата на вашите сърдечни писъмца. Разкажете ни за своята любов по време на карантина независимо дали тя е била към представител на другия пол, или просто сте се събудили една сутрин и сте си казали - тя ми най-добрата приятелка, не ме остави сама нито за ден по време на пандемията - обичам я!

Вашата история за обич може да е за съседката, за която сте се погрижили, а защо не и за онова малко сладко четириного животинче, което сте спасили от глад?

Най-добрите истории ще бъдат публикувани в сайта ни по преценка на нашите редактори. А историята с най-много четения ще получи и страхотната награда от нашите партньори от Kenzo - най-новият страхотен парфюм на бранда - FLOWER BY KENZO POPPY BOUQUET (50 ml) + елегантен несесер.

Изпращайте ни своите любовни истории от карантината на редакционния ни мейл в срок до 15.06.2020 г.: woman@woman.bg, а ние ще ви пишем дали ще публикуваме вашия текст.

*Хайде, не се срамувайте! Разкажете ни за вашата любов по време на карантина, а ние и партньорите ни от Kenzo ще ви подарим един страхотен парфюм!

(в материала има продуктово позициониране)