Време е София, да бъде разтърсена от изцяло българско фънк парти.

Саунд системата на club *MIXTAPE 5* ще бъде хвърлена в музиката, след като на сцената се изредят едни от най-продуктивните и активни български артисти.

Подобно събиране, може да бъде наименувано само по един начин - THE FUNKIEST. Вечерта, ще бъде посветена на фънк музика във всичките и разновидности.

През соул и диско, с джаз мотиви и различни ритъм секции. За да се влюбиш във фънк музиката е нужно да я усетиш.

Да я чуеш, изсвирена на живо. За миг да се пренесеш във времето, когато едно общество от музиканти е избухвало със своята музика, без да търпи закономерности.

Най-добрата певица на 2012 - Рут Колева и Skankdal в лицето на SAVA са подготвили за българската публика нажежени сетове. Партито ще бъде открито от Jun Yoshida, с еклектична селекция от диско и бугалу.

Малко след това на сцената ще излезе, Рут заедно със своя Live Band. Тя ще представи песни от предстоящия си албум, както и ще изпълни фънк класики от миналото.

Парчета, които са се запечатали в историята на музиката и са утвърдили стилът. След края на лайфа, Рут ще остане на сцената, а до нея ще застане SAVA от Skankdal / Camp Sessions.

Младият диджей, прекарва последните години в опознаване на основите фънка и сега е времето да го докаже. Заедно с Рут те ще направят сет, в който интригуващи вокали ще се слеят с неговото миксиране.

През цялото парти, на проектора ще вървят визии подбрани от SAVA. Наскоро диджеят представи своя аудио визуален сет а сега ще подбере сцени от американски филми от 70-те и 80-те. Ще видим полицейски гонки, танцови състезания и смешни сцени.



Начало 22:30

Билети:

8 предварителна продажба от TICKETSTREAM
10 на място
5 за всички именници