Автор
Woman.bg

Коя е малката мечтателка с големите плитки?

Константина Живова и за минута не изневерява на артистичната си натура и вече е в плен на ново предизвикателство. Този път тя възнамерява да съчетае в едно две изкуства – писането и рисуването.
Резултатът от плодотворния период, в който се намира телевизионната водеща, художник и писател, е много вълнуващ и интересен и се казва “Малката мечтателка с големите плитки”. Сладкото детенце, което бързо събра овации в социалните мрежи, е вдъхновено от момиченцето, което тя носи в себе си!

Създадох този образ под силна емоция и любов и той вече има свой живот. Малката мечтателка е символ на чистотата на детската душа, нещо, което ние възрастните сякаш сме позагубили. Нейният образ ще продължава да се развива, защото както знаете при мен нищо не се случва просто така! В света на мечтателката ще влезе и моят образ на писател! Затова новото предизвикателство пред мен са нейните приключения в детска книга!“, написа Константина.

Константина Живова вече е в напреднала бременност, но не спира да твори, а точно обратното - вдъхновява се от живота, който носи в себе си и става все по-идейна.

Ние ѝ стискаме палци и ѝ желаем успех от сърце с това толкова вълнуващо приключение!