Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите на Планета?

На 24 февруари, на бляскава церемония в Зала 1 на НДК-София, бяха връчени 13 Годишните музикални награди на “Планета” ТВ.

За поредна година музикалната медия зарадва своите фенове с оригинални светлинни ефекти, блясък и много хитове, а над 20 бяха престижните статуетки, които отидоха в ръцете на най-успешните изпълнители през 2014 година.

Освен големите награди, телевизия “Планета” присъди и няколко специални отличия на любимите звезди на България.

Тук пък можете да гласувате за най-добре облечената звезда на наградите:

Галена обра голяма част от статуетките на годишните награди на телевизия "Планета". Тя бе отличена за "Музикален идол на годината", "Видеоклип на годината", "Дискотечен хит" и "Най-излъчвана песен по радио Веселина". По време на изпълнението си тя бе облечена в дълга червена рокля с висока, секси цепка. Косата ѝ се вихреше на буйни къдри, а цялостното ѝ сценично поведение бе енергично и съблазняващо.

Както винаги Галена не изневери на провокативния си стил и се появи с маска от кристали на белгийския дизайнер Мартин Марджела, покриваща цялото й лице.

Певица на годината стана Преслава, която бе отличена още за "Баладичен хит" и "Видеосензация в You Tube". Тя бе облечена в кокетна червена рокля, на фона която тенът, придобит от почивката ѝ в Дубай, се открояваше. Червен маникюр и дълги букли допълваха нежната ѝ визиья

Анелия получи своите награди за "Албум на годината" и "Оригинално присъствие на концертната сцена", облечена в черен костюм с вратовръзка.

На сцената тя смени тази визия с червена мини рокля с дълъг ръкав, обсипана с бляскави камъни. Едно от малкото неща, които различаваше от колежките ѝ Галена и Преслава бе правата коса. Стилистите и на трите бяха заложили на червения цвят за сценичните им костюми.

Андреа не успя да отнесе у дома друга награда освен тази на Signal.bg, но поне се качи на сцената, за да изнесе своя мини спектакъл. Тоалетът и представляваше секси, разчупена версия на "офис облекло" - бяла риза, вратовръзка и чрена пола.

Райна получи награда за "фолклорен изпълнител, но определено не ни впечатли с визията си.

Изпълнението на Десислава беше както винаги на ниво. Сценичният ѝ костюм също бе интересен... Интересен, но нищо повече.

Цветелина Янева пък бе единствената певица с нежна и романтична визия. Докато всички бяха заложили на кожа, трикотаж, скъпоценни камъни и вратовръзки, тя се появи с флорални акценти по роклята си.

Емилия се появи на сцената в небесно синя рокля, дълга до земята. Тя получи съвместна награда с Ави Бенеди за "Дуетна песен на годината".

Това бяха най-впечатляващите визии от снощните награди на телевизия Планета. Коя ви харесва най-много?