Автор
Woman.bg

Коя ли е актрисата, която ще изиграе Жасмин в екранизацията на Аладин

Вече станаха ясни имената на актьорите, които ще изиграят главните персонажи в предстоящия филм за "Аладин". Режисьор на лентата е Гай Ричи, така че сме убедени, че филмът ще си заслужава.



Четете още: Човешките двойници на анимационните герои

В ролята на главния герой ще влезе египтянинът Мена Масуд, а Жасмин ще изиграе британката Наоми Скот. Най-известната лента с красивата Наоми е „Пауър рейнджърс". Бащата на актрисата е англичанин, а майка й е от Уганда, именно на тези гени тя дължи екзотичното си излъчване. 24-годишната Наоми е омъжена за футболиста Джордан Спенс и освен с актьорство се занимава и с музика. Зад гърба си няма голяма филмография, но феновете на Гай Ричи са убедени, че след филма за "Аладин" кариерата й ще полети към върховете.



Четете още: Тя плати 14 000 долара, за да прилича на Дисни принцеса

Вече се знае, че в ролята на джина ще видим Уил Смит, но все още не е ясно кой ще бъде злодеят Джафар, като най-често споменаваното име е това на Том Харди.



Четете още: Звездите като героини на Дисни

Сценарият е в ръцете Джон Огъст, който е и сценарист на филма „Чарли и шоколадовата фабрика".

Филмът е заплануван да излезе през 2019 г., а по първоначална информация снимките трябваше да започнат този месец, но дълго продължилият кастинг за избор на водещи актьори отложи началото.