Внимание! Внимание! Дами и господа... Да, този материал е на вниманието и на представители на силния пола. Затова дами, смело споделяйте мъдрата мисъл на модната библия - сп. VOGUE. Гласът на британското издание декларира, че големите гърди и дълбоки деколтета са демоде. Тези от нас, чиито гръдни обиколки не надминават първите букви от азбуката могат да си отдъхнат, да отпуснат рамене и да вдигнат високо глава. Новината публикувана в декемврийски брой на списанието бе споделена и в социалните мрежи, като ключов момент в историята на съвременната женската красота.

В статията, озаглавена "В отчаяно търсене на балкон" (Desperately Seeking Cleavage), авторът споделя: "Деколтето, балконът на една жена, витрината, притискаща бюста - част от тялото, която до скоро бе символ на женственост и сексапил е демоде! Край на големите бюстове."

Да, времената се менят, а с тях и съвременните кодове за красота. Днес естествената красота е на показ. Щом Ангелите на Victoria's Secret смело публикуват свои необработени на photoshop снимки, на които виждаме следите от целулит, това означава, че женската красота е перфектна под всичките си форми - били те малки.